Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Strączkowy gulasz z kiełbasą
Dada 40 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Sylwestrowy kapuśniak
Dada 1 h. 30 min. średnia
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
WIEPRZOWINA
Zapiekane kolorowe ziemniaki
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Francuskie ziemniaki z surowych ziemniaków
Dada 1 h. 20 min. niska
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Mięsno-grzybowe szaszłyki
Dada 1 h. 30 min. niska
Przekładane ziemniaki
Zapiekane mieszane ziemniaki
Francuskie ziemniaki
Ivan 1 h. 30 min. średnia
Pikantna kapustnica
Jurgason 60 min. średnia
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
Kapusta kiszona po węgiersku
Kapustnica
SŁONE PRZEKĄSKI
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Oryginalny polski bigos
Michal 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Szpinakowe naleśniki z sosem serowym
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie