Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Meksykańskie sauté
Jurgason 60 min. niska
Nadziewane placki ziemniaczane
Dada 2 h. średnia
Pieczona golonka wieprzowa
Dada — średnia
KURCZAK
Pikantne udka z kurczaka z grilla
Dada — niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
Ciasto ananasowe
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Łagodna sałatka z kurczaka
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się