Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTECZKA
Tradycyjne orzechowe pierniczki
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Michal 1 h. 30 min. średnia
Szwedzkie ciasteczka - Pepparkakor
Zuzka 60 min. niska
CIASTA KREMOWE
Dyniowy sernik
Zuzka 60 min. średnia
CIASTA
Dyniowe ciasto
Miodowe pierniczki
Zuzka — średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Fale Dunaju
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się