Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Ptysie z guacamole
Zuzka 30 min. niska
SOSY
Słodko kwaśny fasolowy sos z ziemniakami
Dada — średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzonym mięsem
Norika 1 h. 30 min. niska
WOŁOWINA
Chili con carne
Dada 60 min. wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Kokosowa jęczmienne płatki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się