Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
Dada — średnia
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
WIEPRZOWINA
Pieczona golonka wieprzowa
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie