Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Pieczone jabłka w francuskim cieście
Dada 60 min. średnia
NALEŚNIKI
Naleśnikowa rolada z twarogiem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Orkiszowe owsiane pancakes
Dada 40 min. średnia
CIASTECZKA
Śmietanowe bożonarodzeniowe kółeczka
Dada 60 min. wysoka
SŁODKIE DANIA
Pączki z dżemem
Dada 2 h. średnia
Garnuszkowe ciasto z domowej piekarni
Dada 1 h. 10 min. średnia
Gryczane bożonarodzeniowe ciasteczka
Dada — średnia
Pączki pełnoziarniste
Dada 1 h. 20 min. średnia
Delikatne kakaowe naleśniki
Michal 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany grillowany camembert
Zuzka — średnia
Drożdżowe rabarbarowe ciasto z dżemem
Delikatne śmietanowe naleśniki
Michal 60 min. niska
Odświętne ciasteczka
Dada — wysoka
Jabłkowe różyczki
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Placuszki z dżemem
Dada 30 min. niska
Ule
Norika 45 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Cytrynowe ciasto
Jurgason 1 h. 10 min. wysoka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie