Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Dorsz w cieście z białek
Dada — średnia
Dorsz po włosku
Zuzka 30 min. niska
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Dorsz z sosem curry
Michal 25 min. niska
Kotleciki rybne
Michal 45 min. niska
Dorsz z sosem holenderskim
Michal 30 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Pijane ciasto z żelatyną
ROLADY
Kasztanowa rolada
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie