Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI WARZYWNE
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
Duszona biała kapusta
Dada 50 min. niska
Dyniowe puree z dyni hokkaido
Dada 30 min. niska
Kapusta włoska na śmietanie
Michal 35 min. niska
Czerwona kapusta z pomarańczą
Dynia zapiekana z bryndzą
Zuzka 40 min. niska
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Dada 50 min. średnia
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
Dada 25 min. niska
Duszona miodowa kapusta
Dada 45 min. niska
Duszona kiszona kapusta
Dada 40 min. niska
Ćwikła z serem Feta
Michal 40 min. niska
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. niska
Selerowe puree
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
Pieczona dynia
Placki z cukinii
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
Marchwiowo ziemniaczane puree
Dada — niska
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Kiszona kapusta na czerwonej cebuli
Dada 20 min. niska
Miodowa dynia z cynamonem
Dada 1 h. 40 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowe serduszka
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
ROLADY
Kasztanowa rolada
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie