Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Dada 3 h. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
Dada 60 min. niska
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Dada — średnia
Żółta pomidorowa zupa
Dada 25 min. średnia
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Warzywne klopsy z cukinią
Dada 60 min. średnia
PRZETWORY
Domowe suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
Dada — niska
Gazpacho
Michal 12 min. niska
MAKARONY
Linguine cukrowym groszkiem
Michal 15 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
Dada 45 min. średnia
Ziemniaczane placki z porem
Zuzka 40 min. średnia
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. średnia
Frankfurcka zupa
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
Warzywna zupa z czerwoną soczewicą
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
Dada 50 min. średnia
Bucatini z prosciutto i rukolą
Michal — średnia
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie