Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
Michal 30 min. niska
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
Dada 2 h. średnia
KURCZAK
ActiFry czosnkowy drób
Dada 1 h. 30 min. średnia
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładane sery z gyros przyprawami
Dada — niska
Spaghetti ogrodnika
Zuzka 40 min. niska
Kurczak w cebulowym sosie
Jurgason 45 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe mięso na słodko
Dada 1 h. 20 min. niska
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Gyros na patelni i tzatziki
Michal 20 min. niska
Krakersy z dyni
Zuzka 60 min. średnia
WOŁOWINA
Placki ziemniaczane z wołowym mięsem
Dada — średnia
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
Jurgason 30 min. niska
Pieczone marynowane żeberka
Michal 1 h. 30 min. niska
CHLEB
Czosnkowy chleb
Pikantne udka z kurczaka z warzywami
Dada 1 h. 15 min. średnia
Drobiowe rolki z kapustą i śliwkami
Jurgason 50 min. średnia
Chleb z płatków owsianych bez drożdży
Michal 1 h. 40 min. niska
Meksykańskie sauté
Jurgason 60 min. niska
INDYK
Marynowane pieczone udka z indyka
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Zuzka 30 min. niska
Nuggetsy z kurczaka w cieście
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka makaronowa z serem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się