Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
Zuzka 60 min. niska
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Dada 35 min. średnia
Piersi z kaczki w owocowym sosie
Dada 60 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka z wina
Michal — niska
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Wołowy gulasz
Dada 1 h. 50 min. wysoka
JAGNIĘCINA
Duszona łopatka jagnięca
Michal 4 h. 10 min. średnia
MAKARONY
Spaghetti bolognese
Michal 60 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Pijane ciasto z żelatyną
Zuzka 2 h. średnia
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
CIELĘCINA
Gulasz cielęcy
Smażona wątróbka z królika
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Twarogowe faworki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Delikatna nadziewana pieczeń
ZDROWE WYPIEKI
Nie pieczony marchewkowy tort z bananowym kremem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie