Kuchnia Narodowa
Więcej
CIELĘCINA
Gulasz cielęcy
Michal 2 h. średnia
Cielęcy gulasz z ziemniakami
Dada 1 h. 40 min. średnia
Cielęca wątróbka na cebulce
Dada 20 min. średnia
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Smażone cielęce kotlety
Dada 30 min. średnia
Cielęce pieczone kotlety
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
ZUPY JARZYNOWE
Kalarepowa zupa dla dzieci
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
CIASTA
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
Wielkanocne precelki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie