Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁODKIE DANIA
Jabłkowe ciasto z tostowego chleba
Dada 60 min. niska
WOŁOWINA
Wołowa rolada ze szpinakiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Soczewicowa zupa z grzankami
Dada 40 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Mleczna brokułowa zupa z porem
Dada 20 min. średnia
Toskańska zupa fasolowa
ŚNIADANIA Z JAJEK
Francuskie tosty - Pain perdu
Dada 10 min. niska
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada serowa z brokułami
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wielkanocne precelki
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się