Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
Dada 40 min. średnia
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
KACZKA
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Risotto z kurkami
Michal 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Szparagowe risotto
Michal 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
Dada — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie