Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowina z musztardowym sosem
Zuzka 40 min. niska
RYBY
Marynowany łosoś
Michal — niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Marynowany łosoś na zimno
CIASTECZKA
Kakaowe kuleczki
Michal 50 min. średnia
ROLADY
Sztangielki
Michal 1 h. 30 min. wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Mieszanka grzybowa z brandy
Zuzka 25 min. niska
CIASTA KREMOWE
Wianuszki
Michal 1 h. 40 min. średnia
CIASTA
Suflet czekoladowo-śliwkowy
WOŁOWINA
Sos do steków ze świeżymi ziołami
Michal 10 min. niska
KURCZAK
Pikantne udka z kurczaka z grilla
Dada — niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosanki
Steki z wołowiny
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się