Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
Gulasz z piwem
Dada 2 h. 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
ZUPY JARZYNOWE
Kalarepowa zupa dla dzieci
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
CIASTA
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
Wielkanocne precelki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie