PRZEPISY

Warzywno-owocowe puree z orzechami

Warzywno-owocowe puree z orzechami

Miksowana owocowo-warzywna sałatka, coś dla zdrowia około dziesiątej przed obiadem :)

przepis,fotoprzepis,jabłka,marchew,orzechy włoskie,Sałatki owocowe,Bezglutenowe,Bezlaktozowe

Sałatki owocowe

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

15 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

burak ćwikłowy60
cytryna80gramów
jabłka200gramów
marchew100gramów
miód-
orzechy włoskie-
woda50mililitrów

 

Przepis

1. 

jabłka 200 gramów  marchew 100 gramów  burak ćwikłowy 60  cytryna 80 gramów  woda 50 mililitrów

Jabłka obieramy, usuwamy środek, kroimy i wkładamy do miksera. Dodajemy obraną, umytą, pokrojoną marchewkę, ćwikłę i obraną, przekrojoną mniejszą cytrynę. Dodajemy troszkę wody.

2. 

miód  orzechy włoskie

Miksujemy na gładkie puree. Rozdzielamy do misek, polewamy miodem i ozdabiamy orzechami.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie