PRZEPISY

Pstrąg z tymiankiem

Pstrąg z tymiankiem

Przepis na szybkie przygotowanie pieczonego pstrąga z tymiankiem.

przepis,fotoprzepis,pstrąg,tymianek,Ryby,Bezglutenowe,Bezlaktozowe

Ryby

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

30 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

cebula150gramów
olej rzepakowy-
przyprawa do ryb-
pstrąg1400gramów
tymianek-

 

Przepis

1. 

pstrąg 1400 gramów  cebula 150 gramów  tymianek

Pstrągi myjemy, osuszamy ręczniczkiem papierowym. Do brzucha wciskamy na kółeczka pokrojoną cebulę i do każdego pstrąga dodajemy gałązkę świeżego tymianku.

2. 

przyprawa do ryb  olej rzepakowy

Przed pieczeniem posypujemy wierzch pstrągów przyprawą do ryb. Pstrągi pieczemy przykryte 20 minut w 180°C.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie