PRZEPISY

Pasta z białej rzodkiewki

Pasta z białej rzodkiewki

Smakowo podobna i interesująca kolorem jest też wersja z czerwonej rzodkiewki, tylko jest nią więcej pracy przy struganiu.

przepis,fotoprzepis,biała rzodkiew,Delikatny chudy twaróg,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

Trudność

niska

Kategorie

Pasty  Bezglutenowe  

 

Składniki

Składniki

Delikatny chudy twaróg150gramów
biała rzodkiew200gramów
masło150gramów

 

Przepis

1. 

biała rzodkiew 200 gramów

Rzodkiew trzemy na drobno, solimy, dobrze mieszamy i odstawiamy na 20 minut, aby wyciekła woda. Przecedzamy i wyciskamy wodę.

2. 

masło 150 gramów  Delikatny chudy twaróg 150 gramów

Masło odstawiamy żeby zmiękło na temperaturę pokojową. Do masła dodajemy delikatny chudy twaróg i startą rzodkiew. Solimy i pieprzymy według smaku.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie