PRZEPISY

Ćwikłowa pasta

Ćwikłowa pasta

Zdrowa pasta, nadająca się do białego pieczywa.

przepis,fotoprzepis,burak ćwikłowy,śmietankowy serek,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

burak ćwikłowy80gramów
cebula80gramów
czarny pieprz mielony-
seler80gramów
sól-
śmietankowy serek250gramów

 

Przepis

1. 

seler 80 gramów

Seler trzemy na drobno, polewamy wrzącą wodą i odcedzamy.

2. 

burak ćwikłowy 80 gramów  cebula 80 gramów  śmietankowy serek 250 gramów  sól  czarny pieprz mielony

Mieszamy przygotowany seler, na drobno stratą ćwikłę i na drobno pokrojoną cebulkę. Dodajemy śmietankowy krem (ewentualnie niskotłuszczowy twaróg lub serek topiony). Na koniec doprawiamy solą i mielonym pieprzem.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie