PRZEPISY

Stek z łososia

Stek z łososia

Łosoś jest lubiany przez swój doskonały smak, soczyście delikatne mięso i bogate wartości odżywcze. Jego przygotowanie jest proste i może nim zaimponować nawet początkujący kucharz.

przepis,fotoprzepis,,Ryby,Bezglutenowe,Bezlaktozowe

Ryby

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

15 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

NO PRODUCT TITLE500gramów
pieprz biały mielony-
sól-

 

Przepis

1. 

NO PRODUCT TITLE 500 gramów  pieprz biały mielony  sól

Filety ze skórą kroimy na 200 - 250 gramowe kawałki. Solimy, pieprzymy i smażymy na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju. Zaczynamy skórą w dół a po 5 minutach na chwilę obracamy. Nie smażymy zbyt długo, aby stek się nie wysuszył.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie