PRZEPISY

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Pyszna pasta z tuńczyka z puszki w sosie własnym. Idealna do chleba lub różnego rodzaju pieczywa, ale także jako przekąska lub przystawka.

przepis,fotoprzepis,tuńczyk w kawałkach w sosie własnym,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

Trudność

niska

Kategorie

Pasty  Bezglutenowe  

 

Składniki

Składniki

cebula40gramów
jajka kurze4sztuki
masło50gramów
ser topiony80gramów
sól½łyżeczki
tuńczyk w kawałkach w sosie własnym180gramów

 

Przepis

1. Przygotowanie jajek

jajka kurze 4 sztuki

Jajka gotujemy na twardo, ostudzamy w zimnej wodzie i obieramy.

2. Przygotowanie tuńczyka

tuńczyk w kawałkach w sosie własnym 180 gramów

Puszkę tuńczyka otwieramy i wraz z sosem własnym wlewamy do pojemnika miksera.

3. Dodajemy

cebula 40 gramów  sól ½ łyżeczki  masło 50 gramów  ser topiony 80 gramów

Obieramy cebulę, kroimy i mieszamy z tuńczykiem. Dodajemy sól, masło, ser i jajka.

4. Miksujemy

Wszystkie składniki do piany miksujemy przy użyciu miksera.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie