PRZEPISY

Pasta z sera Lazur

Pasta z sera Lazur

przepis,fotoprzepis,ser pleśniowy typu Lazur,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

30 min.

Trudność

niska

Kategorie

Pasty  Bezglutenowe  

 

Składniki

Składniki

biały jogurt100mililitrów
masło40gramów
ser pleśniowy typu Lazur120gramów
ser topiony50gramów

 

Przepis

1. 

masło 40 gramów  ser topiony 50 gramów

Masło kroimy na plasterki, aby szybciej zmiękło. Dodajemy miękki ser.

2. 

ser pleśniowy typu Lazur 120 gramów  biały jogurt 100 mililitrów

Lazur na drobno trzemy. Wsypujemy go do masła z serem i dodajemy jogurt.

3. 

Blenderem miksujemy na pianę.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie