PRZEPISY

Czekoladowe bomby

Czekoladowe bomby

przepis,fotoprzepis,cukier puder,kakao proszek,rum,Ciasteczka,Boże Narodzenie,Bez pieczenia,Sylwester

Ciasteczka

Pichcił

Ilość porcji

100

Czas przygotowania

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

cukier puder320gramów
cukier waniliowy20gramów
kakao proszek150gramów
masło200gramów
mielone orzechy włoskie-
mąka chlebowa pszenna T750100gramów
rum160mililitrów

 

Przepis

1. 

cukier puder 320 gramów  kakao proszek 150 gramów  mąka chlebowa pszenna T750 100 gramów  rum 160 mililitrów  cukier waniliowy 20 gramów  masło 200 gramów

Ze wszystkich składników wyrabiamy ciasto.

2. 

mielone orzechy włoskie

Z ciasta formujemy kulki, które obtaczamy w mielonych orzechach.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie