Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Wątróbka z kurczaka z grzybami
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
WIEPRZOWINA
Bon Batatas von Forno
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
INDYK
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
Kieszonki z mielonym mięsem
Hummus
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z ziemniakami i serem
ActiFry Łososiowe kotleciki z pieczonymi ziemniakami
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Warzywne placki z orzechami
Miodowo-imbirowe udka z kurczaka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
ZUPY JARZYNOWE
Kalarepowa zupa dla dzieci
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Jajeczny warzywny salceson
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone paprykowe ziemniaki
WYROBY CUKIERNICZE
Raffaello
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Zapiekana cukinia z parmezanem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy domowy makaron
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie