Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Topór kata
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
Gulasz węgierski
Zupa rybno-warzywna
Wieprzowa zupa
Gulasz z piwem
Pikantne skwarkowe pogacze
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Gulasz z kotła
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTA KREMOWE
Świąteczne truskawkowe ciasto
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone paprykowe ziemniaki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Gruszkowe ciasto z karmelem
Biszkoptowe ciasto
Kasztanowe kremowe ciasto
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka Oakland
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się