Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
RIZOTTO
Marchewkowe risotto
Smażone grzyby Shimeji
Orkiszowe langosze
Tofu w potrójnej panierce
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Ziemniaczane langosze
Ćwikłowe kofty
Smażony patison
Warzywne placki z kalarepy i cukinii
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Seitan z groszkiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Kokosowa jęczmienne płatki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się