Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
WOŁOWINA
Wołowa rolada z marchewką
Grzybowa zupa z czarną fasolą
KLUSKI NA PARZE
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Strączkowy gulasz z kiełbasą
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
SŁONE CIASTA
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Fasolowa zupa z pomidorami i mięsem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się