Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
Panga zapieczona z hermelinem
Panga w cieście francuskim z borówkami
Surimi - rybne kotleciki
ActiFry paprykowo - imbirowa panga
Panga na bambusowych pędach
Panga na imbirze z chińskim makaronem
Panga w pełnoziarnistym cieście
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Panga na maśle i cebuli
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie