Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone ziemniaki z wczesną kapustą
Ziemniaki z koprem na gęsto
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki ziemniaczane z niedźwiedzim czosnkiem
ZUPY JARZYNOWE
Śmietanowo koperkowa zupa
Zupa jarzynowa
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się