Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Jabłkowe ciasto z lodami
Delikatne dyniowe ciasto ze skyrem
DODATKI WARZYWNE
Kapusta włoska na śmietanie
CIASTECZKA
Tradycyjne orzechowe pierniczki
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
ZUPY JARZYNOWE
Selerowa-porowa zupa z jogurtem
RYBY
ActiFry Łososiowe kotleciki z pieczonymi ziemniakami
SOSY
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Brokułowa zupa z selerowymi kluseczkami
Kremowa zupa z pora
Orzechowe jabłkowe kostki
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie