Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Cielęca zupa
Frankfurcka zupa
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
KACZKA
Kacze wątróbki na musztardzie
Boczniak w sosie z kurkumy
Indyczy gulasz
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Kalafior po mandżursku
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada serowa z brokułami
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WYROBY CUKIERNICZE
Karmelowo-orzechowe szyszki
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
ZDROWE ŚNIADANIA
Orzechowa granola
Wieprzowe saute z wątróbką
Zapiekany kalafior
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się