Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
ZUPY JARZYNOWE
Zupa z czerwonej kapusty
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Tofu w soczewicowym sosie
WOŁOWINA
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Wegetariańska faszerowana papryka
Soczewicowy masala dal
SAŁATKI RYBNE
Śledziowa sałatka z warzywami
ZUPY MIĘSNE
Kapuśniak z mięsem wołowym
DODATKI ZIEMNIACZANE
Smażone przyprawione ziemniaki z cebulą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z pomidorami
WIEPRZOWINA
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie