Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z pora ze smażoną ciecierzycą
ZUPY JARZYNOWE
Gęsta selerowa zupa
Zupa z pora
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Rosół z nudlami
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
TORTY
Truskawkowy tort z rolady
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Truskawkowy placek z mascarpone
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie