Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ciecierzycy z kolendrą
Ziemniaki z ciecierzycą
SOSY
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
MAKARONY
Bryndzowe spaghetti
PASTY
Ziołowe masło
INDYK
Indycze saute z porem
ZUPY MIĘSNE
Tajska zupa z kurczaka z mlekiem kokosowym
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Jabłkowe ciasto
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie