Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Frankfurcka zupa
Dada 45 min. średnia
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Cielęce flaczki
Dada — średnia
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
Cielęcy rosół z warzywami
Dada 1 h. 50 min. średnia
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Sylwestrowy kapuśniak
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Jurgason 60 min. średnia
Zupa wołowa
Dada 2 h. 30 min. niska
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
Awase Dashi
Michal — średnia
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Kapustnica dla dzieci
Dada 50 min. niska
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Zupa rybna
Norika 60 min. niska
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Flaczki
Dada — niska
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Palce lizać
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior z indyjskimi przyprawami
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie