Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Jęczmienna baba z grzybami
ZUPY JARZYNOWE
Krupnik z warzywami
Gazdowski kapuśniak z kaszą
WIEPRZOWINA
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
CIASTA
Waniliowy suflet
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka fit z selerem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Żabki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone paprykowe ziemniaki
CIASTA KREMOWE
Amerykańska kostka
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Czekoladowo truskawkowa pokusa
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie