Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA
Miodowo jabłkowe ciasto z wiśniami
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
SAŁATKI WARZYWNE
Porowa sałatka z jogurtem
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
MUFFINY
Makowo-marchewkowe muffiny
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Bożonarodzeniowa soczewica z kapustą i grzybami
Cesarska sałatka z pieczonymi ziemniakami
Kapuściana sałatka z jabłkami i bananami
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Jogurtowo - nektarynkowa terrina
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczony kalafior
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Palce lizać
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Kalafior z indyjskimi przyprawami
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie