Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Banany w cieście francuskim
Zuzka 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
Dada 60 min. wysoka
CIASTECZKA
Marcepanowe pająki
Dada 1 h. 45 min. wysoka
ŚNIADANIA Z JAJEK
Hemendeks
Dada 15 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Ptasie mleczko
Dada 40 min. średnia
Ciasto Hrabina
Zuzka 1 h. 20 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka z brokułami
Norika 50 min. niska
Ciasto pomarańczowe
Dada 1 h. 20 min. wysoka
Drobiowe risotto z warzywami
Dada — niska
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka fit z selerem
Pieczone piersi z kurczaka z ziemniakami
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
Wielkanocne precelki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie