Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Orzechowa kostka z kawą
Zuzka — wysoka
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
Dada 60 min. wysoka
Kokosowe kawałki
Norika 50 min. średnia
KURCZAK
Nuggetsy z kurczaka w cieście
Jurgason 30 min. niska
CIASTA
Fale Dunaju
Zuzka 40 min. średnia
ROLADY
Kasztanowa rolada
Dada — wysoka
Czekoladowo - orzechowe ciasto
Jurgason 60 min. średnia
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami i bitą śmietaną
Zuzka 50 min. średnia
Twarogowe ciasto ze śliwkami
Dada 1 h. 30 min. wysoka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie