Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
CIASTECZKA
Ciastka z żółtek
Norika 60 min. niska
CIASTA
Ciasto budyniowe ze śmietaną
Jurgason 60 min. średnia
Kakaowe ciasto z kakaa instant
Kółeczka z orzechową pianką
Jurgason 45 min. niska
SŁONE CIASTA
Ciasto porowe z serem
Michal 60 min. niska
KURCZAK
Nuggetsy z kurczaka w cieście
Jurgason 30 min. niska
RYBY
Dorsz z sosem holenderskim
Michal 30 min. niska
Deser twarogowo - śmietankowy
Jurgason 15 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone pieczarki
Dada 45 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się