Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁODKIE DANIA
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
Dada 60 min. średnia
KURCZAK
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
Dada — niska
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż w parowarze
Dada 50 min. niska
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
RYBY
Filet z dorsza na parze
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Mieszanka grzybowa z brandy
Zuzka 25 min. niska
Twarogowe owocowe knedle
Dada 45 min. średnia
Piersi z kurczaka na ananasie z rodzynkami i ryżem
Dada 60 min. niska
Drobiowe szaszłyki z marchewką i gruszkami w parowarze
Dada — średnia
Wieprzowina ze spaghetti
Zuzka 30 min. niska
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
Ryba żabnica z groszkowym puree
Ryba żabnica z zielonym pesto
MAKARONY
Makaron z pieczarkami i tyrolską szynką
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z parowaru
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się