Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
KURCZAK
ActiFry czosnkowy drób
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładane sery z gyros przyprawami
Spaghetti ogrodnika
Kurczak w cebulowym sosie
WIEPRZOWINA
Wieprzowe mięso na słodko
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Gyros na patelni i tzatziki
Krakersy z dyni
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Pieczona golonka wieprzowa
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie