Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Ciasto z kwaśnego mleka z brzoskwiniami
TORTY
Wesoły wielkanocny tort Zajączek
INDYK
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
SŁODKIE DANIA
Nadziewamy drożdżowy ślimak
CIASTA KREMOWE
Kremowe brzoskwiniowe ciasto
SŁODKIE ŚNIADANIA
Gofry z owocami i karmelowym likierem
NALEŚNIKI
Zapiekane naleśnikowe paseczki z orzechami
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Śmietanowo-biszkoptowy tort
Twarogowo-brzoskwiniowy deser bez pieczenia
Lodowe brzoskwiniowe kostki
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Szynkowa mini pizza
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie