Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Pożywna zupa jarzynowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
TORTY
Czekoladowy kopiec kreta
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Curry z kalafiora i soczewicy
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Pieczona golonka wieprzowa
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie