Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Cielęca zupa
Frankfurcka zupa
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
KACZKA
Kacze wątróbki na musztardzie
Boczniak w sosie z kurkumy
Indyczy gulasz
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Gulasz z kurczaka
Pieczone udo wieprzowe
Kalafiorowo brokułowe kotleciki z serem
CIASTECZKA
Ciasteczka kokosowe
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
Zupa z boczniaków ze śmietaną
Delikatna nadziewana pieczeń
Ziemniaczane puree
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Szybka zupa z groszku
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie