Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Kalafiorowe ziemniaczane placki
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
ZUPY GRZYBOWE
Grzybowa zupa z czarną fasolą
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
INDYK
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
Smażona wątróbka z królika
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTA KREMOWE
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Twarogowe faworki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Delikatna nadziewana pieczeń
ZDROWE WYPIEKI
Nie pieczony marchewkowy tort z bananowym kremem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie