Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA
Miodowo jabłkowe ciasto z wiśniami
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
SAŁATKI WARZYWNE
Porowa sałatka z jogurtem
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
MUFFINY
Makowo-marchewkowe muffiny
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Bożonarodzeniowa soczewica z kapustą i grzybami
Cesarska sałatka z pieczonymi ziemniakami
Kapuściana sałatka z jabłkami i bananami
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Jogurtowo - nektarynkowa terrina
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczony kalafior
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się