Kuchnia Narodowa
Więcej
Niegotowane lody czekoladowe
ZUPY JARZYNOWE
Pożywna zupa jarzynowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
CIASTECZKA
Rumowe kokosowe kulki z brusznicami
Orzechowe kruche kółeczka
Gryczane kółeczka z dżemem
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się