Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
CIASTA
Budyniowe ciasteczka
MIESZANE NAPOJE ALKOHOLOWE
Malinowy drink z wódką
SYROPY I HERBATY
Imbirowa herbata
SMOOTHIE
Jabłkowo ćwikłowy sok
KURCZAK
Domowe piersi z kurczaka
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybna
Malinowe orzeźwienie
RYBY
Karp na winie
Karp w folii
ROLADY
Dietetyczna rolada
Chrupiące podkowy z karpia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie